Buitenaards puzzel - Space - 72 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

KZ25023

Apollo 11 inspiratie (95)

Maak kennis met Saturnus, Neptunus, Venus en alle andere planeten van ons zonnestelsel met de puzzel van Crocodile Creek! De prachtig...

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384215-8

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenRuimte

Maak kennis met Saturnus, Neptunus, Venus en alle andere planeten van ons zonnestelsel met de puzzel van Crocodile Creek! De prachtig geïllustreerde puzzel bestaat uit 72 stukjes van hoge kwaliteit en komt in een stevig silhouet geschenkdoos. De puzzel meet 48x35cm en is geschikt voor puzzelwonders vanaf 6 jaar. Ook in andere uitvoeringen opgenomen in ons Crocodile Creek assortiment.

Crocodile Creek producten voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
483500.35
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories