Cool werpvliegtuig - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB224

Terra Kids collectie by Haba (47)

Speelplezier in een loop! Neem dit plezant werpvliegtuig bij de romp onder de vleugels tussen de duim en de wijsvinger, lanceer het met een grote zwaai en laat het snel en sierlijk door de lucht zweven. Keer op keer pret verzekerd!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303520

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Super leuk wegwerpvliegtuig uit de Terra Kids-collectie van Haba. Om uren mee te spelen, in de tuin of trek erop uit naar wijdse velden en open plekken om echt wild te gaan.

Afmetingen: 48 x 48 cm
Materiaal: kunststof en styropor
Leeftijd: geschikt vanaf 5 jaar

Kinderen zijn ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken. Speciaal voor deze kinderen creëerde Haba de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.27.449.50.164
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories