lion-pantin Leo

Coole leeuwknuffel Leo

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ17515

Welcome to my jungle (232)

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Deze stoere leeuw van Steiff, die de naam Leo draagt, is...

89,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Deze stoere leeuw van Steiff, die de naam Leo draagt, is op zoek naar een vriendje. Gemaakt van zachte pluche dat super zacht en natuurlijk aanvoelt. Leo kan lekker mee in bed of je vergezellen naar de speeltuin! Afmetingen: 34cm. Wasbaar in de machine op 30°. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en een torenhoge aaibaarheidsfactor.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03400.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories