Coole observatie puzzel - Car rally - 54 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ737

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

Bij deze puzzel stopt de pret niet al je hem in elkaar gelegd hebt. Na het puzzelen komt het zoeken, kijken en ontdekken.

De Djeco observatie puzzels stimuleren het probleemoplossend denken en stimuleren de cognitieve vaardigheden. Ze verfijnen motoriek en hand- oogcoördinatie. Het zelfvertrouwen krijgt een boost door het oplossen van de puzzels. En als je hem samen met de familie of je vriendjes maakt is het nog eens zo leuk!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07564

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

De zoekpuzzel Car Rally van Djeco is gemaakt van stevig karton en vormt na het leggen nog steeds een uitdaging voor kinderen! Want je kan aan de rand allerlei figuren bekijken en ze terug zoeken in de prent/puzzel.

Inhoud: 54 puzzelstukken en een poster op ware grootte (handig als voorbeeld als het even niet lukt).

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen puzzel: 61 x 38 cm 

_

Djeco: dat zijn creatieve, fantasierijke puzzels voor klein en groot! Meegroeipuzzels voor de kleintjes, mooie silhouetpuzzels om bij weg te dromen, observatiepuzzels om nieuwe werelden te ontdekken, reuzegrote puzzels voor een groots resultaat, GALLERY-puzzels met een unieke stijl en PUZZ'Art-puzzels die traditionele puzzels in een hedendaags jasje stoppen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories