Coöperatief spel Eenhoorn Flonkerglans - Stapelwolken

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (26)

De vijf eenhoorns krijgen in hun wolkenkasteel vaak bezoek van vrienden. Omdat er niet meer voldoende plaats is, moeten ze uitbreiden. De spelers werken samen en gebruiken hun vingervaardigheid bij het stapelen van de eenhoorns en wolken.

Als ze handig stapelen en bovendien alle wolkenkristallen verzamelen, winnen ze samen.

22,99 €

19,54 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304541

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeCoöperatieve spellen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Stapelwolken is een nieuw spel uit de succesvolle serie Eenhoorn Flonkerglans van HABA, met 5 schattige eenhoorns,10 wolken uit hout en 10 schitterende wolkenkristallen. De spelregels zijn eenvoudig om snel veel plezier aan het spel te beleven.

Materiaal: hout, kunststof
Leeftijd: vanaf 4 jaar - opgelet: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Speelduur: ongeveer 15 min
Aantal spelers: 1 - 4 personen
Inhoud: 4 eenhoorns: Flonkerglans (roze), Sterrenstof (geel), Wonderbloem (paars) en Toverstaart (turkoois), 1 eenhoornkind Rosalie (roze), 1 wolkenkasteel, 5 witte wolken en 5 blauwe wolken van hout, 1 dobbelsteen, 1 wolkenspelbord, 16 wolkenkaartjes, 10 wolkenkristallen, 1 handleiding.

Korte instructies:
• Wolkenspelbord in het midden op tafel leggen en wolkenkasteel in de opening zetten, wolkenkaartjes met lichte kant rond het wolkenspelbord leggen, Rosalie op een willekeurig kaartje zetten; eenhoorns, wolkenkristallen en wolken als voorraad bij de hand houden.
• Coöperatief; speler gooit en zet Rosalie evenveel kaartjes kloksgewijs vooruit; ster: naar een willekeurig kaartje vliegen.
• Afgebeelde wolken of willekeurige eenhoorn stapelen of kristal in opening leggen.
• Stukken vallen: gevallen wolken en eenhoorns weer in de voorraad leggen, verzamelde kristallen blijven liggen en een kaartje met blauwe of witte wolk omdraaien: zon = wat een geluk, onweer = voorzichtig, gevaar!
• De spelers winnen als alle eenhoorns en Rosalie gestapeld zijn en de 10 kristallen verzameld werden. Ze hebben verloren als het derde onweerkaartje werd omgedraaid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories