Creatief doeboek - Vuile vingers, creatieve workshops voor kinderen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH052

Mega dik doe-boek waarmee je buiten de lijntjes mag kleuren!

In dit creatief boek staan duidelijke foto’s die inspiratie of houvast bieden en meer dan 30 creatieve, uitdagende en speelse activiteiten, bedoeld om ouders en leerkrachten te inspireren om met hun kinderen/leerlingen creatief aan de slag te gaan.

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913608

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurLynn Bruggeman
IllustratorLynn Bruggeman
GenreInvulboeken
ThemaKunst en cultuur

Verfrissend doe-boek Vuile vingers - Creatieve workshops voor kinderen is een fijn boek om samen aan de slag te gaan en de mooiste kunstwerken te maken, schilderen, kleuren, ... 

Of je nu gezellig thuis zit, in de klas, in een museum of in de tuin: kunst kan overal en is voor iedereen. Drukken met zeepbellen, zelf plastiek maken, handpoppen ontwerpen naar Paul Klee … Het kan allemaal. Dus doe vooral lekker mee en geniet, knip, plak, smos, spetter, ontdek en experimenteer erop los samen met dat jong geweld!

Auteur: Lynn Bruggeman
Illustrator: Lynn Bruggeman
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 6 jaar 
Aantal pagina's: 176
Formaat: 30 x 21 cm
ISBN: 9789462913608

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.