creatief gezelschapsspel 'Tovenaar Malefix'

creatief gezelschapsspel 'Tovenaar Malefix'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23413

Tovenaar Malefix is nog maar nauwelijks op reis vertrokken of zijn tovenaarsleerlingen snuffelen al in het geniep in het Grote Toverboek der...

14,95 €

Add to my wishlist

Tovenaar Malefix is nog maar nauwelijks op reis vertrokken of zijn tovenaarsleerlingen snuffelen al in het geniep in het Grote Toverboek der Magie! Eerst zijn alle bladzijden leeg... dus vlug aan de slag met de stiften! Om de beurt raden de tovenaarsleerlingen welk motief werd getekend. Dat is helemaal niet zo eenvoudig, want bij het begin is de hele tekening onder afdekstrookjes verborgen, maar wie snel is en veel fantasie heeft, kan als eerste het motief raden.

Een magische tekenwedstrijd met meer dan 150 magische kaartjes met motief en afwisbare tekenboren met bijhorende stiften. Het spel bevordert de creativiteit en het tekentalent. Extra zijn de 80 kaartjes met begrippen voor oudere spelers. Vanaf 4 jaar, 2-4 spelers. Gemiddelde speelduur: 20 min.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.38
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :301374