Cupcake kit - Magic

Magische kit voor 24 cupcake te decoreren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR612

Laat je cupcakes er magisch uitzien met deze geweldige cupcake kit met gouden details.

Alles zit erin inclusief 24 toppers in 4 ontwerpen, met gouden glinsterende sterren, kaarten, konijnen die uit een hoed springen en duiven. De kit wordt gepresenteerd in een speciale magische showdoos, met een handvat van goudkleurig koord - en is een fantastisch cadeau!

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215335

CollectieMagic Party
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Magische Cupecake kit Magic van Meri Meri. De kit is voorzien van goudfoliedetail voor een stijlvol effect en is voorzien van 24 toppers in 4 designs + 24 cupcake vormpjes gemaakt van goudfolie. Verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier.

Afmetingen verpakking: 6,4 x 3,2 x 6,4 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Judith C.
  •  de 13/10/2021
Tot in detail alles aanwezig om te scoren bij het feestvarken en de genodigden.
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.