Dobbel- en verzamelspel - Drakenjacht

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

De drakenburcht wordt belaagd door draken die telkens weer burchtbewoners gevangen nemen. De spelers moeten helpen.

Door met de dobbelstenen de juiste kleuren te gooien, proberen ze de brutale draken te verjagen, zodat de burchtbewoners zich kunnen bevrijden. Dat is echter niet zo eenvoudig, want dobbelstenen waarmee zwart is gegooid, belanden direct in de waterput.

Wie bij de bevrijding van de burchtbewoners de meeste sterren heeft verzameld, wint het spel.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304162

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
  • met twee moeilijkheidsniveaus
  • een kleine doos met een drakesterke inhoud


Inhoud: 4 drakenplaatjes, 1 groot waterbronplaatje, 20 burchtbewonersplaatjes, 8 narrenplaatjes, 4 gekleurde dobbelstenen, 1 handleiding.
Taal van de spelhandleiding: Duits, Nederlands, Spaans, Engels, Frans & Italiaans Geschikt vanaf 4 jaar.
Aantal spelers:
2 - 4 personen
Speelduur: 10 - 15 min
Materiaal: karton, beuk

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories