Dominopuzzel dieren - Le jardin du moulin

Geschikt om met 1 tot 4 personen te spelen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO312

Le jardin - Moulin Roty (36)

Een spelletje domino of puzzelen? Met deze puzzel kan je beide activiteiten tegelijk doen! De puzzelstukjes zijn prachtig geïllustreerd met verschillende diertjes, plantjes en insecten.

Superleuk om alleen of met anderen te spelen!

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712419

CollectieLe Jardin du Moulin
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Fantasierijke kinderpuzzel van Moulin Roty met een hele reeks dieren om in elkaar te zetten als dominostenen én als een legpuzzel! Kinderen zullen de afbeeldingen leren herkennen en matchen door de realistische aquarelontwerpen. Geschikt om met 1 tot 4 personen te spelen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 33 cm

Materiaal: bedrukt karton

_

Le Jardin du Moulin is een fijne collectie van Moulin Roty voor de allerkleinsten om de wereld te ontdekken. De hele wereld van de Jardin du Moulin wordt verteld aan de hand van de illustraties. De verfijnde afbeeldingen, rijk aan kleur en detail, bieden een subtiele stijlverwijzing naar illustraties van natuuronderzoekers of antieke kaarten. Een collectie langs drie hoofdlijnen om kinderen te leren om op hun beurt ontdekkingsreiziger, botanicus en tuinier te worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories