Dream Friend pop - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP202

Fabelab Rainbow Valley (30)

De knuffels en poppen van Fabelab groeien en evolueren net zoals onze kinderen, deze eenhoorn is een dromerig vriendje voor het leven. Een stijlvolle pop om mee te spelen, te knuffelen en te fantaseren.

Dankzij de lange benen en armen kan je kleintje deze eenhoorn makkelijk oppakken en overal mee naartoe nemen.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2801536121

TypePoppen
KleurWit
DiertjesEenhoorn

Dream Friend Eenhoorn pop uit de prachtige collectie van het Deense Fabelab.

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS-label, maisvezel vulling en belletje binnenin

Afmetingen: 28 cm hoog

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
52850.08
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab Rainbow Valley
Inspiratie en stories