Dromerige pop Mini Calin Mon premier poupon - Bonne nuit

Staat: Nieuw product

Corolle

COR109

Mon Premier by Corolle (33)

Met deze schattige eerste babypop kan je meteen mama'tje of papa'tje gaan spelen want naar een pop die geurt naar heerlijke vanille zit er ook een schattig nachtkleed en slaapzakje bij.

Ideaal om ook je poppenvriendje klaar te maken voor bed of voor een grote zus die graag mama nadoet met de nieuwe baby.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 120150

CollectieMon premier poupon
TypePoppen
Afmetingen pop20 cm

Mon Premier Poupon Bonne Nuit van Corolle bestaat uit een klein babypopje met zacht lijfje en bloemetjesprint, herkenbaar gezichtje met blauwe oogjes uit zacht vinyl dat geurt naar vanille, een pyjama en roze slaapzak. De kleertjes zijn voorzien van velcro strips zodat je kleintje ze makkelijk zelf kan aan- en uitdoen.

Afmetingen: popje 20 cm hoog
Leeftijd: vanaf 18 maanden
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek of met de hand wassen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
282390.285
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories