Duurzame set van 6 Gertrud bamboe bekers - Blue mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1445

Aan tafel met Liewood (126)

Ideaal voor feestjes, picknicks of gewoon elke dag! Deze Liewood bekerset maakt elk slokje drinken leuker, is perfect stapelbaar en licht om mee te nemen als je op verplaatsing gaat.

Het wondermooi, duurzaam bamboe materiaal is 100% voedselveilig.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12939 9298

CollectieGertrud
TypeBekers
PrintsBlue mix
KleurBlauw

Duurzame Gertrud set bamboe bekers Blue mix bevat 6 drinkbekers in 2 tinten van blauw. Deze bekerset is stapelbaar en mag gewoon in de vaatwasser.

Materiaal: 45% bamboe vezels - 25 % melamine - 25% maismeel - 5 % houtvezels
Afmetingen: 9 cm hoog, 8 cm diameter
Gebruiksadvies: Niet geschikt voor de oven of microgolfoven • Mag in de vaatwasser tot 65°C • Vriezerveilig tot - 20°C • Geschikt voor voeding tot 230°C • Voedselveilig • Wassen met milde zeep voor eerste gebruik

Let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories