Ecologische trainingsbroekjes van Bambo Nature XL (18+ kg) - 18 stuks

Staat: Nieuw product

Bambo Nature

HA960

Alles voor een succesvolle potjestraining! (22)

Net als de ecologische luiers en billendoekjes van Bamboo Nature beschikken de trainingsbroekjes over het Nordic Ecolabel en FSC Keurmerk. Ze zijn ideaal om je kleintje op een duurzame manier te helpen zindelijk te worden.

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01-0637

Vouchereco

Bambo Nature trainingsbroekjes helpen jou en je kindje bij de zindelijkheidstraining. De ecologische broekjes zijn ultradun, nauw aansluitend en super absorberend. Je kind kan ze zelf omlaag en omhoog doen als hij of zij op het potje wil. Ze zijn geschikt voor kindjes van 18+ kg en zitten verpakt per 18 broekjes.

Deze ecologische trainingsbroekjes zijn er in 2 verschillende maten en zijn steeds:

  • Milieuvriendelijk – niet alleen het beste voor de kleintje, maar ook nog eens goed voor het milieu.
  • Huidvriendelijk – dermatologisch getest, gegarandeerd zonder chloor, zonder PVC, zonder ftalaten en zonder enige nefaste stof die gevaarlijk zou kunnen zijn voor de gezondheid of omgeving.
  • Ademend - dankzij de unieke AirPlus folie wordt een broeierig gevoel voorkomen. De unieke folie van de Bambo Nature training pants voorkomt lekkages, maar laat de warme lucht ontsnappen.
  • Comfortabel - flexibele en rekbare zijde passen ze perfect rond de heupen van uw kind. 
  • Handig - om de zelfstandigheid te stimuleren, makkelijk om zelf aan of uit te doen en ideaal als u uw kindje zindelijk probeert te maken.
  • Veilig - voorzien van het strenge Nordic Ecolabel, dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten, wat ze veilig en duurzaam maakt.

 

Wil je het beste voor je kleintje maar ook voor de natuur, dan zijn de producten van Bambo Nature echt iets voor jou! Een ideaal alternatief als je rekening houdt met de natuur en het milieu, maar het wassen en drogen van wasbare luiers en doekjes net iets te veel gedoe vindt. De nieuwe generatie van eco-vriendelijke wegwerpluiers en Bambo Nature billendoekjes dragen het Nordic Ecolabel - dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten-  dat maakt ze niet alleen duurzaam maar ook helemaal veilig.

Bambo Nature trainingsbroekjes helpen jou en je kleintje bij de zindelijkheidstraining. De ecologische broekjes zijn ultra dun, nauw aansluitend en super absorberend. je klientje kan ze zelf makkelijk omlaag en omhoog doen als hij of zij op het potje wil. Deze eco trainingpants zijn geschikt voor kindjes van 12 tot 20 kg en komen verpakt per 20 broekjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2224100.76
Bambo Nature - Wil je het beste voor je baby maar ook voor de natuur, dan zijn de producten van Bambo Nature echt iets voor jou! Een ideaal alternatief als je rekening houdt met de natuur en het milieu, maar het wassen en drogen van wasbare luiers en doekjes net iets te veel gedoe vindt.Ecologische luiers voor de gevoelige babyhuidDeze nieuwe generatie van eco-vriendelijke babyluiers zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout en de beste keuze voor de kwetsbare babyhuid met perfecte fitting en speciale extra ademende AirPlus folie. De Bambo Nature billendoekjes zijn dermatologisch getest en dragen net als de Bamboo Nature luiers het Nordic Ecolabel - dat is het Scandinavische keurmerk voor duurzame producten-  dat maakt ze niet alleen duurzaam maar ook helemaal veilig.
Collectie Alles voor een succesvolle potjestraining!
Inspiratie en stories