Ecologische wegwerpluiers - maat 3 midi (5-11kg) - 30 stuks

Staat: Nieuw product

Attitude

626232162301

Kiezen voor ecologische wegwerpluiers van Attitude is kiezen voor de toekomst van de planeet én de toekomst van je baby.

Met deze eco-luiers mag je zeker zijn: vrij van schadelijke stoffen en deels biologisch afbreekbaar. Ze zitten lekker, absorberen perfect. Zeker de moeite om te proberen!

14,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeEco luiers
Vouchereco

Attitude Ecologische Luiers Midi Maat 3 (5 tot 11 kg) is een echt ecologisch alternatief voor de traditionele wegwerpluiers: even efficiënt, absorberend en comfortabel. Maar ... ze zijn gemaakt van recycleerbare materialen, (deels) biologisch afbreekbaar, CO2-neutraal en hypoallergeen (vrij van parfum en chloor-ingrediënten)! De producten van ATTITUDE dragen actief bij aan de strijd tegen de klimaatsveranderingen doordat ze CO2 neutraal zijn. Ze planten bomen om de CO2 uitstoot die vrijkomt bij de productie en het transport van de producten volledig te compenseren.

In elk 'Midi maat 3' pak zitten 30 Attitude luiers voor baby's van 5 tot 11 kg.

 

De meest belangrijke kenmerken van Attitude wegwerpluiers:


Gecertificeerd met het EcoLogo, een programma van Environment Canada

CO2-neutraal: draagt niet bij tot de klimaatverandering

Op plantaardige basis - natuurlijk - biologisch afbreekbaar

Vrij van chloor, ethyleenoxide en 1,4-dioxaan

Vrij van kleurstoffen en kunstmatige geuren

Zuivere etherische oliën

Vrij van petrochemische derivaten

Vrij van tekening of print en dus ook eventueel schadelijke inkt

Niet-carcinogeen (geselecteerde bestanddelen behoren niet tot IARC-categorieën 1, 2A of 2B)

Veganistisch product

Niet getest op dieren

Fijn voor baby's die gevoelig zijn voor rode billetjes

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.370.170.10.9
Attitude is een Canadees bedrijf dat is gebouwd op innovatie en verbeeldingskracht: volledig natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijk gebruik van de hoogste kwaliteit, met de minste impact op ons gezin en de planeet.Samenwerken naar een meer ecologisch levenWe worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos , billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers . Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.