Eenvoudig zoekspel - Ik zie, ik zie...

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

Ik zie, ik zie... wat jij niet ziet! De kleine raadselbeer heeft iets ontdekt. Met een beetje geluk bij het dobbelen, kunnen kleine spelletjesfans de juiste vragen stellen en de oplossing van het raadsel vinden.

Wie is de beste raadselrader en kan als eerste drie berenkaarten verzamelen? Doe jij mee?

6,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 93051/5746

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Ik zie, ik zie, ... is een eenvoudig zoekspel van Haba met een eenvoudige spelregels voor instant speelplezier. Dit dobbelspel is een vrolijk raadspel voor de allerkleinsten, maar niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar wegens kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.

Aantal spelers: 2-5
Spelduur: 10 minuten
Leeftijd: 3-99 jaar

Spelinhoud: 5 houten raadstenen, 36 kaarten met 6 voorwerpen in steeds 6 kleuren, 6 kleurenkaarten, 6 symboolkaarten, 12 berenkaarten, 2 dobbelstenen, 1 vel stickers, spelregels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.44.310.90.35
  • Door Charlotte C.
  •  de 16/04/2020
ook leuk, kan ook al met jongere kinderen worden gespeeld (3j)
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories