Eerste leesboek - De wereld van kat en mus: vrienden

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22044

Kat en Mus wonen in dezelfde tuin. Ze zijn vrienden. Als het regent, blijft Kat liever in het tuinhuis. De blaadjes vallen van de bomen. Kat en Mus versieren er het tuinhuis mee. Wanneer er een dichte mist in de tuin hangt, horen ze een klaaglijk gemiauw. Het is Poes van een paar huizen verder. Ze vindt de weg naar huis niet meer. Kat deelt zijn eten en zijn slaapplek met haar. Mus vertrouwt het niet helemaal! En Poes blijft maar zeuren ...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurKatrien Vandewoude
IllustratorXavier Truant
GenreLeren lezen
ThemaVriendschap

Een verhaal voor beginnende lezers dat lekker wegleest. Een ode aan een bijzondere vriendschap. Met speelse tekeningen die de dieren goed typeren.

Auteur: Katrien Vandewoude
Illustrator: Xavier Truant
Leeftijd: +6 jaar
Pagina's: 96
Niveau: AVI 2 / AVI-E3
ISBN: 9789058389367

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.52100.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.