Elegante Les Parisiennes pop - Madame Constance

Wondermooie pop in stijlvolle outfit en haar in een dotje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO213

les Parisiennes de Moulin Roty (10)

Wie gaat er mee met de elegante Madame Constance, ze houdt van mode, de Parijse straten en af en toe een kopje thee.

Deze zachte pop draagt een stijlvolle outfit en haar haar in een knotje. De verschillende stoffen en print maken haar look compleet. Een top geschenk voor elke mini-fashionista!

64,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642509

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Wondermooie pop Madame Constance uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een wondermooie en unieke zachte pop die het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt. Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van deze collectie draagt Constance een nieuwe outfit, volgens de laatste mode.

Deze zachte pop komt in een mooie doos - ontworpen als een echte cadeauverpakking - geïllustreerd door de designer Lucille Michieli. Dit geeft het geheel een romantische feel met poëtische touch.

Afmetingen: 47 cm lang
Leeftijd: voor kinderen vanaf 1 jaar
Wasadvies: wassen in de machine op 30 ° C op wolprogramma - niet in de droger

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories