Elegante Les Parisiennes pop - Madame Constance

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO213

les Parisiennes de Moulin Roty (19)

Wie gaat er mee met de elegante Madame Constance, ze houdt van mode, de Parijse straten en af en toe een kopje thee.

Deze zachte pop draagt een stijlvolle outfit en haar haar in een knotje. De verschillende stoffen en print maken haar look compleet. Een top geschenk voor elke mini-fashionista!

59,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642509

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Wondermooie pop Madame Constance uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een wondermooie en unieke zachte pop die het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt. Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van deze collectie draagt Constance een nieuwe outfit, volgens de laatste mode.

Deze zachte pop komt in een mooie doos - ontworpen als een echte cadeauverpakking - geïllustreerd door de designer Lucille Michieli. Dit geeft het geheel een romantische feel met poëtische touch.

Afmetingen: 47 cm lang
Leeftijd: voor kinderen vanaf 1 jaar
Wasadvies: wassen in de machine op 30 ° C op wolprogramma - niet in de droger

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories