Muziekdoos Haiku Bird

Elegante muziekdoos - Haiku Bird

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

NOB190

Nobodinoz Haiku Bird collectie (46)

Laat je kleintje wegvliegen naar dromenland onder de begeleidende tonen van deze prachtige Haiku Bird muziekdoos van Nobodinoz.

Een hip babyaccessoire dat je makkelijk kan ophangen aan de muur of box van je kleintje, trek aan de houten ring en een zalig slaapliefje verspreidt zich door de kamer van je baby.

32,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2000000110516

CollectieSoft Activity Toys collection
TypeMuziekmobielen
Nobodinoz printsHaiku bird

Zachte muziekdoos in de vorm van een vogel Haiku Bird van Nobodinoz in de vorm van een elegante vogel en met een muziekje binnenin. Dankzij de lus hang je deze muziekmobiel makkelijk waar je maar wil en als je aan de houten ring trekt verspreidt er zich een rustige melodie door de kamer van je baby.

Melodie: Brahms's Lullaby

Afmetingen: 25 x 25 cm

Materiaal: organisch katoenen keperstof - ring uit massief beukenhout

Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek • niet wassen • niet onderdompelen in water • niet strijken

Herkomst: gemaakt in Barcelona

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Nobodinoz Haiku Bird collectie
Inspiratie en stories