Emmertje Ballo - Lagoon Green

Kleine morsvrije kinderemmer in frisse zomertinten

Staat: Nieuw product

Quut

KZ17751

Quut must-haves for outdoor play (42)

Dit duurzame zandspeelgoed, dat de naam Ballo draagt, springt meteen in het oog door zijn coole design. Ook al ziet het speeltje er absoluut niet uit als een emmer; het is er wel een! En dat is net wat de Ballo zo uniek maakt. De kids zijn gegarandeerd dol op dit knap staaltje design dat ook nog eens prettig aanvoelt. De ronde vorm maakt dan weer dat er geen druppel water verloren gaat. Kortom, de hectische tocht met een emmer water van de zee naar het zandkasteel verliep nog nooit zo vlekkeloos.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170105

CollectieLagoon Green
TypeEmmertjes
KleurBlauw

Ballo is hét antwoord op zandspeelgoed dat na een dagje dollen al kapot is. Door het duurzame design gaat het speeltje seizoen na seizoen mee. Handig hè?

Materiaal: duurzame kunststof. Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.

 

Quut Ballo from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1919190.35
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories