Fabelachtige Puzzle Gallery - Fantasy orchestra - 500 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ224

Deze intrigerende puzzel is een echt kunstwerk. Het mysterieuze tafereel stelt een imaginair orkest tentoon, vol met exotische dieren en verrassende instrumenten.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07626

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 7 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Korting- 40 %

Leren puzzelen is niet alleen leuk voor kinderen maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van je kind. Niet alleen hand-oogcoördinatie en ruimtelijk inzicht worden gestimuleerd maar bovendien worden ook de hersenen flink getraind.

Uren speelplezier gegarandeerd met deze prachtig geïllustreerde puzzel. Met de vijfhonderd puzzelstukken is je kind wel even zoet. En als extra verrassing krijg je de afbeelding er in postervorm bij.

Afmetingen: 97x33cm.
Voor puzzelaars vanaf 7 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
35.214.27.30.877
  • Door Anonymous A.
  •  de 31/12/2020
Zeer mooie puzzel!
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!