melamine bord - luipaard

Fancy melamine bord - Luipaard

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB027

Weg met die saaie borden, op dit leuk luipaard bordje met 2 aparte vakken kan je de maaltijd van je kleine kapoen mooi presenteren en kan hij of zij gaandeweg ontdekken wie er onder al dat lekkers op hem wacht.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252172

Kleine lekkerbekken kunnen naar hartenlust smullen van hun eigen Skip*Hop bord met aparte 2 vakken. Erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine, de leuke kleuren en schitterende dierenprint maken het helemaal af. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dieren.

Afmetingen: 21 x 21 cm

Materiaal: BPA-vrije melamine

Wasadvies: geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.209550.02540.209550.18
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!