Fantasierijke set van 9 blokken - bosdieren

Staat: Nieuw product

Janod

JS436

Zin in een tripje naar het bos? ... Met deze prachtige blokkenset heb je 2 spelletjes in 1: lekker torens bouwen of leuk puzzelen. Mixen en matchen. De 9 lichte blokken uit stevig karton zijn ideaal om je fantasie op bot te vieren. En bovendien zien ze er gewoon ook superleuk uit.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02731

SamenstellingenKarton
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar

Set van 9 prachtig geïllustreerde kartonnen blokken bosdieren - van het Franse speelgoedmerk Janod - met 2 speelmogelijkheiden: bouwen voor de allerkleinsten (de blokken zijn licht en makkelijk te stapelen en passen perfect in mini handjes) en een puzzel (6 verschillende bostaferelen om in elkaar te puzzelen met de 9 blokjes) Laat je verbeelding de vrije loop en speel erop los.

Leeftijd: van 2 tot 5 jaar

Aantal blokken: 9

Materiaal: karton

Afmetingen blokken: 5 x 5 x 5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.29
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.