Fantastisch fictieboek - Hier waakt oma

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22590

Elk jaar gaan de tien kleinkinderen een weekend bij oma logeren. Dat is geweldig, want oma is een beetje gek! Op vrijdag haalt ze hen op met haar rammelbus. Het huis van oma is erg oud. Vroeger woonde er een reus. ’s Avonds vertelt oma een eng verhaal. Op zaterdag gaan ze na het ontbijt van brood met muizenkeutels, op ontdekkingstocht door het bos. Ze maken een kampvuur en slapen buiten. Samen met oma doen de kleinkinderen alles wat niet mag!

14,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurStefan Boonen
IllustratorMelvin
GenreFictie voor kinderen
ThemaFamilie

Een knotsgek verhaal over een fantastisch weekend bij een heel bijzondere oma. Hilarische illustraties van stripauteur Melvin.

Auteur: Stefan Boonen
Leeftijd: +8 jaar
Pagina's: 88
ISBN: 9789058389695

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.524.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.