fantastische knikkerbaan 'Brugrally'*

fantastische knikkerbaan 'Brugrally'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30405

Haba Kullerbü (43)

Ready? Set! Go! Geef de rode knikkercabrio met grappige knikker Paul een kleine duw en hij zoeft naar beneden van jouw knikkerbaan! Alleen maar...

59,95 €

41,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ready? Set! Go! Geef de rode knikkercabrio met grappige knikker Paul een kleine duw en hij zoeft naar beneden van jouw knikkerbaan! Alleen maar pret met deze super coole knikkerbaan! Nog meer speelplezier? Combineer deze baan met de andere Kullerbü-elementen uit onze winkel.

Inhoud: 1 brug, 1 belletjespoort, 2 rechte baanstukken, 2 bochten, 4 golvende bochten, 7 verbindingsstukken, 1 rode knikker-cabrio, 1 knikker Paul.
Voor kinderen vanaf 2 jaar.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.56
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302059

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories