Fantastische sprookjesachtige Zeemeermin pop

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP138

Fabelab's Lucky Ocean (32)

Dit wordt zonder twijfel dé ster onder jouw knuffels: een elegante zeemeermin pop van Fabelab. Een wondermooie dame en een vriendje voor het leven om samen weg te dromen en te fantaseren.

Net zoals het sprookje van de kleine zeemeermin kan haar staart eraf want ze heeft eronder ook 2 benen. Hoe leuk is dat?

38,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-1901551126

CollectieLucky Ocean
TypePoppen
KleurBlauw

Beeldige Fabelab Zeemeermin pop met zowel een staart als benen. Deze pop past perfect in de leefwereld vol fantasie van jouw hartendief en is super leuk om uren en uren mee te spelen. Bovendien is ze gemaakt uit organische en gerecycleerde materialen.

Op zoek naar een leuke knuffel om cadeau te doen? Dan is deze zeemeermin met prachtig geborduurde details ongetwijfeld een succes.

Materiaal: 100% organisch katoen, met GOTS label - vulling uit gerecycleerd polyester

Afmetingen: 28 cm hoog

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Lucky Ocean
Inspiratie en stories