Favourite cup beker met handvat - Granddad

Geweldige porseleinen mok voor opa in turquoise

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE225

Mini cadeautjes, maxi pret! (157)

De schattigste en mooiste beker voor opa's, ontworpen in het fijnste ultramatte geglazuurde porselein.

Deze beker wordt snel de favoriete koffie- of theetas van zijn nieuwe eigenaar, en ze geven net dat beetje extra peps aan je servies!

 
 
 

27,00 €

18,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10101008DGGRANDDAD

CollectieFavourite Cups
TypeBekers
KleurAqua
STOP/FINISTOP

Favourite cup beker met handvat Granddad uit de Favourite Cups reeks van Design Letters favoriete bekers voor je favoriete mensen.

De turquoise porseleinen beker met het woord GRANDDAD in witte letters en matte finish aan de voorkant en LOVE aan de achterkant. Een bijhorende GRANDMOM beker is ook verkrijgbaar.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: 8,5 x 8 cm

Materiaal: mat porselein, letters in lasergravure

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

 
 
 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories