Favourite Cups beker - Dad

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE190

Wil je je papa graag in de bloemetjes zetten, een origineel kraamcadeau geven aan een vriend die net vader is geworden of een leuk hebbeding voor jezelf? Dan is deze heerlijke drinkbeker van Design Letters vast en zeker een schot in de roos.

Leuk om je dagelijks kopje koffie, thee of een ander favoriet drankje uit te drinken.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10204100DAD

CollectieFavourite Cups
TypeBekers
KleurGroen

Uit de Favourite Cups reeks van Design Letters: de muntgroene porseleinen beker met het woord DAD in witte letters en matte finish. Matching MOM beker apart verkrijgbaar.

Leuke accessoires apart verkrijgbaar: kandelaar insert, houten deksels in verschillende kleuren.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: 8,5 x 8 cm

Materiaal: mat porselein, letters in lasergravure

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.