Favourite Cups beker - Work

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE029

Van bureau tot woonkamer deze WORK beker staat mooi in elk interieur en zorgt voor een stijlvolle toets. Mix en match met andere Design Letter potjes, deze gekleurde Favourite Cups zorgen voor een fijn contrast met de monochrome bekers.

Dankzij de quotes en leuke woorden maak je echt een statement. Deze porseleinen beker is tijdloos en past in elk huis, in elke kamer. Een perfect geschenk voor iedereen.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10204100WORK

CollectieFavourite Cups
TypeBekers
KleurBlauw
STOP/FINISTOP

Uit de Favourite Cups reeks van Design Letters: de blauw porseleinen beker met het woord WORK in witte letters en matte finish. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende woorden, ideaal design object om je interieur af te maken.

Leuke accessoires apart verkrijgbaar: kandelaar insert, houten deksels in verschillende kleuren.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: 8,5 x 8 cm

Materiaal: porselein, letters in lasergravure

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.