Fijne melamine bowl Zoo - uil

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ10190/c

SKIP*HOP uilen (16)

Aan tafel! Dit diep, SkipHop bordje is echt gemaakt voor kinderporties. Je kan het vullen met snacks tijdens de dag, pap tijdens het ontbijt of de avondmaaltijd. Het komt vast altijd van pas en dankzij de duurzame materialen gaat het lekker lang mee.

Komt niet alleen in uilen-versie maar in een hele dierenfamilie!

5,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252104

Maak van elke maaltijd Zoo tijd met het vrolijk servies van Skip*Hop! Je kleintje zal smullen uit z'n eigen eetkom, die je leuk kan matchen met een bijpassend bordje of bestek. Felle kleuren en een leuke dierensnoet maken de maaltijd extra leuk voor jong én oud!

Afmetingen: 14 x 3,8 cm

Materiaal: 100% duurzaam melamine, BPA-vrij.

Wasadvies: geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP uilen
Inspiratie en stories