Set van 4 kommetjes Iggy - Space blue multi mix

Modern 4 pack bowls in ruimte thema

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3647

Apollo 11 inspiratie (37)

Klaar om gelanceerd te worden naar een zalige snacktijd met deze set van 4 raketbowls in een mix van trendkleuren?

De Space Multi mix is 100% kidsproof en 100% voedselveilig, bovendien mogen ze in de vaatwasser na het smullen en smikkelen. Win, win!

42,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14153-9810-ONE SIZE-CU

CollectieIggy
TypeBowls
PrintsSpace Mix
KleurMeerkleurig
Korting- 40 %

Set van 4 kommetjes Iggy Space Blue Multi Mix van Liewood uit 100% siliconen met handvaten breken niet als ze op de grond vallen en komen in een handige set van 4, welke is jouw favoriet?

Materiaal: 100% silicone
Afmetingen:  11,5 x 4,5 x 12 cm
Gebruiksadvies: Mag in de vaatwasser tot 65°C • Mag in de oven en microgolfoven • Vriezerveilig tot - 20°C • Geschikt voor voeding tot 230°C • Niet geschikt voor schotelwarmer • Wassen voor eerste gebruik  • Voedselveilig

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories