Filiz kom - 4-pack - Rose blush multi mix

Biobased snackkommetjes voor kinderen met 4 diertjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3673

Picknick met Liewood (180)

Een panda, twee poezen en een beer ... het begin van een heerlijk verhaal vol smullen en smakken, vol proeven en lekkernijen.

De schattige Filiz Snack Bowl maakt snacken makkelijker én leuker, een duurzaam alternatief voor wegwerpservies.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14238-2263-ONE SIZE-CU

CollectieFiliz
TypeBowls
PrintsRose multi mix
KleurRoze
Korting- 40 %

Set van 4 biobased Filiz Rose Blush Multi Mix kommen uit de collectie van Liewood. Stapelbaar, zacht om aan te raken. Deze bowls zijn ideaal voor snackjes, cornflakes of stukjes fruit, na de maaltijd mogen ze gewoon in de vaatwasser.


Materiaal: 100% PLA
Afmetingen: D 10 cm / H 5 cm
Gebruiksvoorschriften: vaatwasmachinebestendig tot 65 graden • Niet gebruiken in oven of magnetron • Vriezerbestendig tot -20°C • Geschikt voor inhoud tot 70°C • Niet gebruiken op verwarmingsplaat • Veilig contact met voedsel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Picknick met Liewood
Inspiratie en stories