Fleurige ballon muziekmobiel - pressed leaves

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM048

Pressed Leaves by Cam Cam (16)

Prachtig en schattig. De Cam Cam muziekmobiel kan zo vertrekken op een enkele reis naar de kamer van je kindje, als je wil :-)

Deze mobiel heeft de vorm van een ballon en is gemaakt van gewatteerd, organisch katoen met prachtige print van bloemen & blaadjes en afgewerkt met een kleine strikje onderaan.

37,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1000.P31

CollectiePressed Leaves
TypeMuziekmobielen
KleurMeerkleurig

Het pressed leaves-patroon van Cam Cam Copenhagen zit vol diepe kleuren en botanische elementen, wij vinden het alvast onweerstaanbaar mooi en zijn blij dat het niet alleen in deze muziekmobiel maar ook in bedsets, dekentjes tot tutkoorden en vele andere items beschikbaar is. Leuk om het interieur van de kinderkamer wat op elkaar af te stemmen.

Trek aan de houten ring en de melodie 'Summertime' van George Gershwin weerklinkt zacht door de kamer en zorgt voor zalige rust.

Afmetingen: Ø 16 cm + 17 cm hoog

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.160.150.3
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Pressed Leaves by Cam Cam
Inspiratie en stories