Funky houten puzzel - kleuren en vormen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB589

Met deze leuke puzzel leren kinderen vanaf 12 maanden spelenderwijs kleuren en vormen kennen. De stukjes in rood, blauw, oranje, geel of groen moeten in 2 lagen op de juiste kleur gelegd worden. Perfect om de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht van jouw kindje te stimuleren.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304586

CollectieHouten speelgoed
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten puzzel met kleuren en vormen van de duurzame Duitse speelgoedfabrikant HABA. De puzzel bestaat uit 2 lagen van 5 puzzelstukken in rood, blauw, oranje, geel en groen.

Leeftijd: vanaf 12 maanden

Afmetingen: 30 cm x 10 cm x 1,5 cm

Aantal onderdelen: 10

Materiaal: multiplex

-

Wie speelgoed koopt van de populaire Duitse speegoedfabrikant HABA kiest voor duurzaam. HABA is gespecialiseerd in authentiek en vaak houten speelgoed. Ze produceren al bijna 80 jaar prachtige speeltjes die kinderen op een veilige manier de wereld leren ontdekken. Naast de bekende gezelschapsspellen hebben ze ook een ruim aanbod aan baby-en peuterspeelgoed en leuke decoratie voor een keitoffe kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30101.50.2
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.