bol en mélamine Sailor Stripe

funky melamine bowl 'Sailor Stripe'

Staat: Nieuw product

Rice

KZ26702

Deze collectie van Rice heet GO FOR THE FUN... Het leven is kort, dus verlies geen tijd en kies voor plezier! Zo zorgt de melamine bowl...

11,90 €

Add to my wishlist

Deze collectie van Rice heet GO FOR THE FUN... Het leven is kort, dus verlies geen tijd en kies voor plezier! Zo zorgt de melamine bowl met Sailor Stripe print voor een heleboel pret aan tafel! De kom is bezaaid met blauwe strepen en afgewerkt met een roze touch. Materiaal: melamine, vaatwasmachinebestendig. Diameter: 15 cm. Hoogte: 7,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
157.5150.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :MELBW-SAILST