Geborduurde muziekster - Starfish sea green

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM109

Cam Cam Ocean (11)

De ster onder muziekmobieltjes is zonder meer deze prachtig, geborduurde ster van Cam Cam. Deze zeester begeleidt je kleintje naar dromenland op de rustgevende tonen van Clair De Lune van Claude Debussy.

Daarnaast staat (of liever gezegd hangt ze) ook gewoon erg mooi in elke gezellige kinderkamer.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1023.42

CollectieOcean
TypeMuziekmobielen
KleurMuntgroen

Geborduurde zeester Starfish Sea Green is een muziek mobiel van Cam Cam Copenhagen uit organisch katoen. Je hangt deze ster makkelijk op dankzij de lus met velcro en ze verspreidt keer op keer een zachte melodie door de kinderkamer. Afgewerkt met een oog voor detail komt deze zeegroene muziekmobiel verpakt in een mooie doos, een ideaal kraamgeschenk!

Melodie: Clair de Lune

Afmetingen: 22 x 22 cm - ring 5,5 cm diameter

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label - houten ring uit esdoornhout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
620210.155
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Ocean
Inspiratie en stories