Gebreide narwal knuffel - Milo

XL walvisknuffel met schitterende details

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR129

Ga voor een dikke knuffel met een van de grootste en meest magische dieren uit de oceaan! Deze prachtige narwal Milo is een arctische tandwalvis die behoort tot de familie van de dolfijnen.

Narwals worden in het wild vaak 4 meter lang, gelukkig is deze net iets kleiner ;-)

41,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169399

TypeKnuffels
KleurBlauw

De Meri Meri Narwal uit zachte wol kreeg de lieve naam Milo. Hij is gewoonweg prachtig,  gemaakt uit verschillende kleuren wol, aan de onderkant afgewerkt met glinsterend garen, hij heeft een gekke hoorn en een witte kwast aan de bovenkant als leuk detail.

Materiaal: gebreid organisch katen en garen.

Afmetingen: ongeveer 34 x 12 x 7 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.340.130.09
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.