Gestippeld bestek setje vork & lepel - Happy Dots *

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Meet and Eat by Done by Deer (38)

Het bestek setje van Done by Deer is ideaal voor de eerste zelfstandige hapjes van je kind. De vork en de lepel worden bezaaid met vrolijke dots...

8,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-10559

TypeBestek
KleurMeerkleurig
Done By Deer designsHappy Dots
Het bestek setje van Done by Deer is ideaal voor de eerste zelfstandige hapjes van je kind. De vork en de lepel worden bezaaid met vrolijke dots en zijn helemaal veilig voor kleine handjes. Het bestek is gemaakt uit roestvrij staal met plastieken (ABS) handvaten. Afmetingen: 14 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01400.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.
Collectie Meet and Eat by Done by Deer
Inspiratie en stories