NULL

Geweldig tactisch spel - Goud aan de orinoco *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17518

Gezelschapsspelen van HABA (146)

Goudkoorts in de jungle! Verschillende teams van avonturiers zijn op weg om in de ruïnes langs de oevers van de Orinoco naar schatten te zoeken....

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 005946

Leeftijdvanaf 7 jaar

Goudkoorts in de jungle! Verschillende teams van avonturiers zijn op weg om in de ruïnes langs de oevers van de Orinoco naar schatten te zoeken. Maar het goud ligt op de andere oever van de snelstromende rivier! En om de rivier over te steken, kunnen alleen de stroomafwaarts drijvende boomstammen worden gebruikt. Wie is dapper genoeg en zorgt dat zijn avonturiers met een beetje geluk en slimme tactiek de overkant bereiken? Daarvoor moet je bij het verschuiven en overspringen van de boomstammen altijd de wegdrijvende stammen en je rivalen in het oog houden. Voor 2-4 avonturiers vanaf 7 jaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
372701.4
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories