Geweldige baby knuffelbeer Slaapwel

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ18551

Deze klassieke teddybeer werd gemaakt uit 40% katoen en 60% polyester volgens de Oeko-Tex 100 standaard. Erg zacht en veilig voor baby's huidje....

34,90 €

17,45 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze klassieke teddybeer werd gemaakt uit 40% katoen en 60% polyester volgens de Oeko-Tex 100 standaard. Erg zacht en veilig voor baby's huidje. Met z'n mooie vacht en prachtige pyjama staat hij heerlijk in elk kinderbedje. Erg leuk als eerste knuffelvriendje voor de allerkleinsten. Met geel "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en uit de beste familie komen.Wasbaar in de machine op 30°.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02500.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.