Geweldige Les Parisiennes pop - Mademoiselle Rose

Elegante pop met glitterrok en mooi vlechtwerk

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO218

les Parisiennes de Moulin Roty (10)

Geef je mini een stijlvol en leuk geschenk met dit schattig popje uit de Les Parisiennes. Juffrouw Rose is een geweldige, zachte pop om te koesteren, mee te spelen en te knuffelen.

Deze Les Parisiennes pop is gekleed in een bloemenblouse, een glitterrok van tule en een legging met koperkleurige stippen, en haar kapsel is ingevlochten in mooie vlechten.

21,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642538

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Elegante pop Mademoiselle Rose uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een wondermooie en unieke zachte popje dat het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt.

Afmetingen: 26 cm lang
Leeftijd: voor kinderen vanaf 1 jaar
Wasadvies: wassen in de machine op 30 ° C op wolprogramma - niet in de droger

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories