Geweldige Snoepjes Lotto

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO055

Voor grote en kleine snoepertjes. Vul je eigen snoepkaart met de kleurrijke chips, de dobbelsteen bepaalt welke kleurtjes je mag nemen, de eerste die zijn kaart vol heeft .... je raad het al: wint!

14,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713304

CollectieLes Bambins
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Kleurrijke Snoepjes Lotto met grafische look en felle kleuren uit de Les Bambins reeks van Moulin Roty. Dit Lotto spel bevat: 4 "sweets galore" speelbordjes, 1 "too many sweets!" bord, 35 gekleurde chips, 1 houten dobbelsteen en 1 geïllustreerde poster. Spelregels in Engels.

Afmetingen: 20,5 x 20,5 cm
Materiaal: hout en karton
Aantal spelers: 2-4

Legpuzzels, snoepjes lotto, stapelspelletjes ... ! Wie speelt er mee? Deze nieuwe Moulin Roty collectie Les Bambins werd ontworpen door illustrator Aurélie Guillerey en biedt een hele waaier aan spelletjes, vol plezier en met een iconische retro look geïnspireerd op tekeningen uit de jaren '20 tot 1970. De felle kleurtjes zorgen voor een speelse look. Je kan deze gezelschapsspelletjes makkelijk alleen of met iedereen spelen. 

Aurélie studeerde op de kunstschool van Straatsburg, nadat ze afstudeerde specialiseerde ze zich in tekeningen die een verhaal vertellen en illustreert ze voor zowel boeken als tijdschriften. Voor haar is deze recente samenwerking met Moulin Roty een kans om haar kleurrijke, retro wereld ook in kinderspeelgoed te laten voortleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.52
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!