Gezellige observatiepuzzel - Carnaval in Rio - 200 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ475

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

Een supertoffe observatiepuzzel om in het weekend of in de vakantie samen met het hele gezin te maken. Is de puzzel compleet? Dan ben je nog niet klaar! Dan kun je op zoek naar de voorwerpen en verborgen thema's. 

Puzzels stimuleren het probleemoplossend denken en cognitieve vaardigheden. Ze verfijnen motoriek en hand- oogcoördinatie. Het zelfvertrouwen krijgt een boost door het oplossen van de puzzels. Ze kunnen ook sociaal contact stimuleren door de puzzel samen op te lossen.

Ontworpen door Muriel Kerba.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07452

SamenstellingenKarton
CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken

De zoekpuzzel Carnaval in Rio is gemaakt van stevig karton.en vormt na het leggen nog steeds een uitdaging voor kinderen!

Inhoud van de verpakking: 200 puzzelstukken en een poster op ware grootte (handig als voorbeeld als het even niet lukt).

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen puzzel: 61 x 38 cm 

Djeco: dat zijn creatieve, fantasierijke puzzels voor klein en groot! Meegroeipuzzels voor de kleintjes, mooie silhouetpuzzels om bij weg te dromen, observatiepuzzels om nieuwe werelden te ontdekken, reuzegrote puzzels voor een groots resultaat, GALLERY-puzzels met een unieke stijl en PUZZ'Art-puzzels die traditionele puzzels in een hedendaags jasje stoppen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories