Giant puzzel - The princess tower - 36 st.

Grote silhouettepuzzel met prinsessen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ998

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

Welkom bij de prinsessen! Op de begane grond wordt een bal georganiseerd, terwijl op de eerste verdieping thee wordt geserveerd... Een gigantische toren vol verrassingen en mooie jongedames.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07130

SamenstellingenKarton
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
Themaprinsessen
# Puzzelstukken31-40 stukken

Silhouettepuzzel The Princess Tower van Djeco bestaat uit 36 grote puzzelstukken die je makkelijk kan vastpakken. Komt met een modelkaart om kinderen te helpen de puzzel in elkaar te zetten.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen: 90 cm
Materialen: karton

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories