poupée Cécile soirée de gala - Les Chéries

glamoureus popje Cécile in gala-outfit

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ21136

'Les Chéries' by Miss Corolle (22)

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

55,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Zo is de stijlvolle pop 'Cécile' uit de 'Les Chéries'-collectie helemaal klaar voor het galabal!

Cécile kiest niet voor een traditionele outfit voor het galabal, maar ze gaat lekker hip en trendy! Ze combineert een donkerpaars velour jasje en een funky roze jurk met zilveren glitterschoenen en -tasje. Zo heeft de outfit wat glitter & glamour, maar blijft hij stijlvol! Ga jij mee naar het galabal? Voor mini-mama's vanaf 3 jaar. Hoogte pop: 33 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03300.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :BLW54

Collectie 'Les Chéries' by Miss Corolle
Inspiratie en stories