Hippe Les Parisiennes pop - Mademoiselle Cerise

Stijlvolle pop met plissérok en rode strikjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO216

les Parisiennes de Moulin Roty (13)

Vanaf de eerste blik ben je verkocht voor deze sprankelende juffrouw Cerise!

Een elegante verschijning met een stijlvolle look, een blouse met pofmouwen en plissérok met bretels. De rode strikken in haar haar maken haar look helemaal compleet.

49,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642529

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Geweldige pop Mademoiselle Cerise uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een unieke zachte pop die het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt. Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van deze collectie draagt Cerise een nieuwe outfit, volgens de laatste mode.

Deze zachte pop komt in een mooie doos - ontworpen als een echte cadeauverpakking - geïllustreerd door de designer Lucille Michieli. Dit geeft het geheel een romantische feel met poëtische touch.

Afmetingen: 39 cm lang
Leeftijd: voor kinderen vanaf 1 jaar
Wasadvies: wassen in de machine op 30 ° C op wolprogramma - niet in de droger

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories