Pop Colette - Les Parisiennes

Dromerige pop met lang gevlochten haar

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE421

les Parisiennes de Moulin Roty (10)

Meet Colette! Te midden van boeken en theekopjes, met haar gestreepte jurk en glittersokken, is haar lange haar perfect gevlochten.

Colette is een pop met een lief geborduurd en gezeefdrukt gezichtje, gepresenteerd in een prachtig geïllustreerd doosje van Lucille Michieli.

49,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642570

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Deze Pop Colette van Moulin Roty komt uit de collectie Les Parisiennes.

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

Afmetingen: 38 cm

Leeftijd: vanaf 1 jaar

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories