Glazen babyfles met Star Ball - Natuurrubber

Fles van 120 ml met een rubberen Star Ball die er omheen past

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR028

Hevea staat voor natuurlijke en veilige materialen, maar ook voor innovatief design. Deze babyfles uit glas - met latex speen en een handige bal die er omheen past - is het perfecte voorbeeld. Knap design en natuurlijke, veilige materialen worden perfect gecombineerd.

De leuke Star Ball uit natuurrubber maakt de fles veilig en makkelijk vast te houden voor je kindje, zodat het zelfstandig kan drinken.

32,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 553132

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieFeeding
TypeBabyflessen
Leeftijdvanaf de geboorte

Glazen babyfles met Star Ball uit natuurrubber is een innovatief design van HEVEA PLANET. De bal dient om de fles te beschermen tegen breken wanneer deze valt, de fles stuitert en beschermd is. Je kleintje kan de fles ook beter vastnemen. Het leuke design is makkelijk schoon te maken, veilig voor je baby en hygiënisch.

De papfles is gemaakt uit puur borosilicaatglas die de smaak van de babyvoeding niet aantast en voorzien van een kersvormige speen uit natuurlijk rubber. Extra rubberen spenen zijn apart verkrijgbaar.

Inhoud: 1 glazen flesje van 120 ml, 1 witte schroefdop, 1 flesspeentje uit natuurrubber voor baby's van 0-3 maanden, 1 anti-lek dopje & 1 natuurrubberen bal

Materiaal babyflesje: 100% zuiver, hoogwaardig borosilicaatglas • Flesspeen en Star Ball: 100% zuiver natuurrubber, vrij van BPA, PVC en ftalaten. Het rubber is een natuurlijk product en kan na verloop van tijd donkerder worden. Bewaren op een droge plek, uit direct zonlicht.
Leeftijd: Ideaal voor baby's van 0-3 maanden

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort.

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.52210.50.27
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!