Grappig leerboek - Professor klein brein - ridders

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ29700

Alles wat je altijd al wilde weten over de ridders met feiten, humor en heel veel tekeningen

Dit keer vertellen professor...

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Alles wat je altijd al wilde weten over de ridders met feiten, humor en heel veel tekeningen

Dit keer vertellen professor Breinstein en zijn konijn je alles wat je nog niet wist over de ridders. Van de wapens die ze gebruikten tot de kastelen waar ze woonden, van toernooien en steekspelen tot bedevaarten en kruistochten, van feesten tot doodgewone werkdagen.

Wie mocht ridder worden en wie niet?Hoe zag een veldslag er precies uit? En een hofhouding?Heb je ooit van de slag bij Hastings gehoord? Of van de Magna Charta?Wist je dat ridders een kommetje water op de grond zetten om te achterhalen of er tunnels onder het kasteel werden gegraven?Waarom draaien wenteltrappen in kastelen altijd naar rechts?

Auteur: Sarah Devos
Illustraties: Heleen Brulot
Pagina's: 122
Leeftijd: < 12 jaar
ISBN: 9789401435062

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162200.35
Lannoo Kind &amp; Jeugd - &nbsp; Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.