Grappige houten speenketting - Aap Lino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB127

Houten tutketting met een vrolijk aapje Lino en gekleurde parels. Deze speenkoord heeft ook een handige clip om aan de kleding te bevestigen. Zo geraakt je kleine aapje zijn fopsteen niet meer kwijt ;-)

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302970

CollectieVoor baby's
TypeTutkettingen
Leeftijdvanaf de geboorte

Baby's hebben hun fopspeen graag binnen handbereik. Met de speenketting Aap Lino en zijn clip blijft de fopspeen altijd waar hij thuishoort. Met de kleurrijke houten kralen en de leuke Aap Lino is de ketting ook meteen een interessant speeltje.

Lengte: 22 cm. Materiaal: kunststof, polyester, beukenhout en metaal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.3214.70.062
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.